Over ons

Praktisch om te weten

Lidgeld:

€40


Uniform:

We dragen op de chiro ook ons uniform dit bestaat uit

  • Groene trui van Chiro Bart
  • Blauw hemd of rode Chiro t-shirt 
  • Beige Chiro short of rok 


De Chiro trui is bij ons te koop. De t-shirt, rok en broek zijn in de banier te koop. We hebben ook een tweedehandskast waar we oude Chirokleren nieuw leven inblazen. Kom zeker eens een kijkje nemen.


Begin/einduur activiteiten

Speelclub & rakwi's: 14u - 17u30

Tito, keti's en aspi's: 14u - 18u30


Elke eerste zondag van de maand eten de +12 leden frietjes op de Chiro. 

Het Pxske is ons maandblad. Hierin zal telkens staan wat de afdelingen zullen doen. Hou dit zeker in de gaten. 

Over ons

Chiro Bart, een super leuke en gezellige Chiro in Merksem, gelegen achter de Bartholomeuskerk. Onze chiro staat er ook voor bekend om de oudste te zijn van België. Dit is iets waar we zeer trots op zijn! 


Wat is chiro?

Chiro is een jeugdbeweging voor kinderen van 6 tot 18 jaar. We trachten er voor te zorgen dat alle kinderen/jongeren, gaande van de actieve wildebras, tot de stille dromer, zich op zondag amuseert. Samen op tocht gaan, gaan zwemmen met z'n allen, een spannende één tegen allen spelen, grootse dingen knutselen, een heuse verkleedpartij houden, het stad onveilig maken, uitleven in het park, rot amuseren in het bos, leuke gezelschapspelletjes of chirospelletjes spelen, nieuwe vrienden en vriendinnetjes meenemen met de vriendjes en vriendinnetjesdag, ontstressen van de grote toetsen en examens, mister en miss verkiezingen,...De Banier

De Banier is dé place to be voor je chirokleren. Je vindt er niet alleen je Chiro rok, broek, hemd, short,... maar nog veel meer. 


Zo heeft de Banier allerlei gadgets om mee te pronken als je op de Chiro bent. Denk maar aan super coole sokken of een brooddoos van de Chiro. Wie wilt dit nu niet hebben? 


Klik snel op deze knop en ontdek wat de Banier je allemaal kan bieden. Zien wij je binnenkort met de zotste Chiro sokken?

Ontdek de leidingsploeg van Chiro Bart

Nore

speelclub leiding

Ferre

rakwi leiding + groepsleiding

Noa 

speelclub leiding

Tobias

rakwi leiding

Marie-Julie

speelclub leiding

Hanne

kaspi leiding

Anouk

kaspi leiding

Liese

kaspi leiding

Ontdek de volwassen begeleiding van Chiro Bart

Lynn

Volwassen begeleiding

Johan

Volwassen begeleiding