Uniform

Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is Chiro. Je herkent ons aan onze Chirokleren. We zien er allemaal anders uit maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor een Chirouniform kiezen.

Waar we ook komen, iedereen kent onze beigebroeken. Ook andere Chirogroepen herkennen we meteen daardoor! Daarom hebben wij voor de zichtbaarheid van onze leden en van onze Chiro besloten om het uniform voor iedereen te verplichten.
Ook Speelclubbers zullen dus iedere week in piekfijn uniform in de formatie moeten staan. Het uniform bestaat uit : een Chirobroek/broekrok/rok, een Chiro T-shirt én vaste speelschoenen. Chirohemden, truien,… mogen ook allemaal, maar zijn niet verplicht. Waar koop je een uniform? Dit koop je in de Banier, De Chirowinkel in ‘t stad. Je kan aan de leiding vragen om de catalogus van de Banier te bekijken om te zien hoeveel een uniform in zijn geheel kost. Ook is er wat 2de handskledij te koop in de Chiro voor 5€ per stuk.

 

Uniform

 

Waar kan je het uniform kopen?

Uniform truiIn de chiro
Onze chiro heeft ook een assortiment met tweedehands chirokledij. Met een beetje geluk kan je chirokledij voor een prikje (€5) kopen!
Ook bieden wij onze eigen chirotruien aan! Aangezien er plannen zijn om volgend jaar over te schakelen naar een nieuwe trui, zijn deze ook voor €5 te koop.

U kan hiervoor terecht in onze chiro zelf, bij de afdelingsleiding van uw zoon of dochter.
Let op: aantallen zijn beperkt!

In de Chirowinkel
Chirowinkel De Banier
Kipdorp 30
2000 Antwerpen.

Telefoon: 03/202 24 71
Website: www.debanier.be

En het kostenplaatje?

T-shirt: 17-19 euro, afhankelijk van de maat
Short/rok: 30-33 euro, afhankelijk van de maat