Groepsleiding en VB’s

Groepsleiding

Binnen de leidingsploeg is er ook iemand die belast wordt met de titel van “Groepsleiding”. Hij of zij is de eindverantwoordelijke van de leidingsploeg en is voor ouders, leden en leiding een vast aanspreekpunt voor zowat alles. Dit jaar zijn het Anouk & Bjorn die samen het groepsleidingsduo vormen. Dit powerduo staat voor u klaar! Mocht u vragen hebben waar u niet direct voor terecht kunt bij de afdelingsleiding van uw zoon of dochter kan u altijd mailen naar Anouk@chirobart.be en Bjorn@chirobart.be of hen aanspreken op zondag.

De Volwassen Begeleiding (VB)

De VB’s zijn 2 volwassenen die de leidingsploeg op verschillende manieren ondersteunen. Vaak zijn het oudleiding of betrokken ouders. Ze geven wijze raad op vergaderingen, zijn een aanspreekpunt voor de leiding en ouders, ondersteunen de ploeg op elke mogelijke en vooral nodige manier. Ze zijn onmisbaar voor de leidingsploeg! In onze Chiro zijn dat Pieter de Cock & Tine Marschang. Je kan hen bereiken door te mailen naar vb@chirobart.be.

Samen met de groepsleiding zijn zij een aanspreekpunt voor verschillende zaken waarvoor u niet terecht kan bij de afdelingsleiding.

De Volwassen Begeleiding

Agenda van de Groepsleiding en VB’s

De leiding

Tine Marschang

Pieter De Cock